OK “Budvanska rivijera” počeo sa otplatom duga MSC-u

OK “Budvanska rivijera” u petak je uplatio na račun budvanskog Mediteranskog sportskog centra iznos od 10.000 eura na ime duga iz prethodnog perioda za korišćenje sportske sale, čiji je ukupan iznos oko 230.000 eura.

Menadžment MSC-a prijatno je iznenadjen početkom izmirivanja duga, a prema riječima zamjenika v.d. direktora i projekt menadžera Saše Kustudića, dolaze i pozitivni signali od rukovodstva Kluba, sa kojim su već trebali da se sastanu.

“Mi ih opet pozivamo da dodju kad žele, jer je najvažnije da se ta dugovanja izmire”, kazao je Kustudić, podsjećajući da je novo rukovodstvo dolaskom na funkciju MSC-a zateklo sudski spor koji je već bio pokrenut protiv Odbojkaškog kluba, ali nije bilo ništa riješeno, te su pokretanjem nove krivične prijave u roku od nekoliko mjeseci dobili spor.

“Tako da u presudi Privrednog suda u Podgorici, koja je donešena početkom oktobra ove godine, stoji da je Odbojkaški klub „Budvanska rivijera“ u obavezi da isplati Mediteranskom sportskom centru 229.739 eura na ime duga za korišćenje sporstke dvorane”, istakao je Kustudić.

Sa ostalim dužnicima, kako je naveo, napravljen je reprogram duga, koji većina sportskih klubova redovno izmiruje.